پرینت سه بعدی فلز بدون ذوب کردن
این چند روز بر حسب کار فعلیتان موضوعی برایتان پیش آمد. تا با دستگاهی همچون پرینت سه بعدی فلز بدون ذوب کردن بیشتر آشنا شوید. به همین خاطر در منابع مختلف از جمله سایتهای مرتبط همانند هوشمند پردازان بصیر به دنبال اطلاعات بیشتر درباره این پرینترها هستید. مجموعه ما توصیه میکند برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد روش کار انواع پرینت سه بعدی فلز تا انتهای مقاله با همراه شوید.
معرفی مهمترین روشهای پرینت سه بعدی فلز
با آگاهی از روشهای پرینت سه بعدی فلز میتوانید برای رفع نیاز خود بهترین شیوه را انتخاب و مورد استفاده قرار دهید.
روش اول -پاشش چسب
توجه داشته باشید مبنای کاری هر پرینت سه بعدی فلز از جمله پاشش اینگونه است که ابتدا یک طرح اولیه داریم. بر اساس این طرح اقدام به لایه لایه کردن قطعه فلز میکنیم. کمی که در این کار دقیق میشویم، پیمیبریم که در طرحهایی که از این روش استفاده میکنند در واقع پودر و چسب به صورت لایه لایه روی هم قرار گرفتند. در این روش دیگر نیاز نیست از نازل پلاستیکی خارج شود. شاید در بعضی از این پرینترها دیده باشید که در کنار نازل گرمکننده یا هیتری وجود دارد که کارمان را راحت میکند و چسب میان لایهها را سریع خشک میکند.
کار در اینجا به اتمام نرسید و بایستی در کورهای در دمای 350 درجه نگهداشته شود. تا بر دوام و مقاومت قطعه فلز افزوده شود و در نتیجه شکنندگی کمتری داشته باشد.
روش دوم – پخت فلز
در روشی دیگری برای پرینت سه بعدی از شیوه پختن استفاده میکنند. در این روش نیاز نیست برای چسباندن میان لایهها از چسب استفاده کرد. به این ترتیب لیزری وجود دارد که دمای پودر فلز مورد نظر را در این پرینتر افزایش میدهد. همین روش عاملی میشود تا پودرهای فلز ذوب شوند و بین لایههای چسبندگی ایجاد شود و در نهایت لایهها بهم بچسبند. در نظر داشته باشید که خود همین روش هم به چند قسمت از جمله، پرینت سه بعدی پختن انتخابی با فلز SLS، ذوب انتخابی فلز SLM، پخت مستقیم با لیرز DMLS، و مورد آخری پرینت سه بعدی فلزی با پرتو الکترونی EBM میباشد.
در این قسمت فقط به طور تیتروار از آنها اسم بردیم. همین قدر بدانید که هر کدام بر حسب روش کار خود میتوانند پرینتهای مختلف سه بعدی فلزی بدون ذوب را به نمایش بگذارد و کارتان را راه بیاندازد. حال در بخش بعدی میخواهیم آخرین روش پرینت 3D فلزی بدون ذوب کردن با توضیحاتی هر چند مختصر برایتان بیان کنیم. بنابراین بیمعطلی نظر شما را به قسمت بعدی جلب میکنیم.
روش سوم- انرژی هدایت شده
در این شیوه در کنار پودر فلزی، سیم فلزی هم داریم. بنابراین به کمک این روش با استفاده از دستگاه سیم و پودر اکسترود میشود. و قالب یا مدل مورد نظر فلزی شکل میگیرد. توسط این روش میتوان قطعات فلزی را یه صورت لایه به لایه بهم چسباند. اگر زمانی خواستید از این روش استفاده کنید. در نظر داشته باشید که این شیوه برای تعمیرات قطعات فلزی به خوبی جواب میدهد.
سخن پایانی اینکه، تیم هوشمند پردازان بصیر امیدوار است. محتوای این مقاله تحت عنوان پرینت سه بعدی بدون ذوب کردن مورد توجهتان قرار گرفته باشد. در نتیجه با آگاهی بیشتری میتوانید برای تهیه این دستگاهها پیش قدم شوید و نیازتان را برطرف کنید.